HISTORIE.

 

Jeg er uddannet indenfor edb, og havde regnet med, at det var det, der skulle være mit levebrød. Men samtidig har jeg altid haft en stor interesse for den alternative verden, som jeg tror, rummer meget mere end vi har nogen ide om.

 

Jeg startede min alternative karriere i slutningen af 80’erne med en zoneterapi uddannelse. Jeg opdagede en ny og spændende verden med en masse muligheder for at afhjælpe forskellige lidelser. Samtidig med jeg læste zoneterapi, startede jeg også på en kinesiologi uddannelse, efter at jeg havde set, hvor effektiv denne behandlingsform var.

 

Både under uddannelsen, som efter, blev jeg konstant bekræftet i, hvor hurtigt og effektivt mange sygdomme og lidelser kunne afhjælpes med kinesiologi. Så fra 1990 og de næste 14 år arbejdede jeg hovedsagelig med kinesiologi, men supplerede også med mine andre færdigheder fra zoneterapien, samt de øvrige uddannelser jeg tog i løbet af 90’erne: Psykoterapi, Astrologi, Tarot, Feng shui, Homøopatisk medicin og Clairvoyance.

 

Den måde jeg arbejder med kinesiologien gør, at klienter med f.eks. astma har kunnet lægge medicinen fra sig efter 3 til 4 behandlinger.

 

Omkring årtusindskiftet blev jeg på 4 år påkørt 3 gange, hvilket gjorde, at jeg måtte sætte mit arbejdstempo gevaldigt ned. Da jeg ikke kunne arbejde så meget mere fysisk, begyndte jeg at læse NLP og Hypnose, og blev i 2004 Master i NLP og hypnose. Jeg følte dog, at jeg godt kunne bruge en større indsigt i hypnosen, hvilket jeg opnåede i USA, hvor jeg i 2007 og 2009 har fået certifikat i: Basic- Advanced Hypnosis, Ultra-Height Hypnosis & Metaphysical Hypnosis, og efterfølgende er blevet medlem af National Guild of Hypnotists (NGH).

 

Hypnosens muligheder og effektivitet som behandlingsform, har i den grad overrasket mig, og der kommer hele tiden nye muligheder og tiltag.

 

I foråret 2010 kunne jeg tilføje Kiromanti / Håndlæsning til mit CV.

 

Det er vigtigt som behandler, at have så bred en viden som mulig, og derfor hele tiden erhverve sig mere viden. Jeg har hovedsagelig opnået de gode resultater ved anvendelse af hypnose og kinesiologi, men har ofte kombineret det med andre behandlingsformer, for at opnå den bedste effekt på den individuelle klient.
Nu føler jeg det er tid til at give min viden videre til andre behandlere / nye behandlere, og det gør jeg i første omgang med kurset KESHA behandling.

 

Jeg startede KESHA kurserne op i 2015, og KESHA er en kombination af følgende: Kinesiologi – EMDR -SR -Healing – Aura.

Kurset strækker sig over 8 måneder med et månedligt weekend kursus. Med denne kombination af færdigheder, står kursisterne stærkt i forhold til at kunne hjælpe klienterne på en effektiv måde.

 

Afslutningsvis vil jeg tilføje, at det er vigtigt, at have respekt og ydmyghed for det man laver, og for de mennesker, der søger ens hjælp. I den alternative verden, kan man sommetider undre sig over, hvor både etik og ydmyghed er forsvundet hen. At vælge en alternativ behandler er derfor en tillidssag, men det gælder bestemt også indenfor andre erhverv.

 

Med venlig hilsen
Marianne B. Therkildsen