Sten og Krystaller: J

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å 

 

 

Jade gul 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 01.

Harmoni:

Gul jadestår forheldoglykke,ogbedre forståelse for livet. Virker stimulerende, opmuntrende og livsbekræftende. Tiltrækker lykken, formindsker sorg og giver modenhed..

 

 

Jade lysegrøn 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 02.

Drømmesten og troskabssten:

Lysegrøn jade står for fred, initiativ og livsvilje. Realiserer dine muligheder for udvikling af dine evner og giver troskab til at nå målet. Øger dine evner til at kunne huske og forstå dine drømme. Frigør undertrykte følelser gennem drømme. Dette opnås ved at placere stenen under hovedpuden om natten.

 

 

Jade orange

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 03.

Igangsætter:

Orange jade står for livskvalitet og glæde. Virker opløftende, fornyende og livsbekræftende. Viljestyrke og udholdenhed. Kan sætte skub i selv den værste drivert. Gør en glad og munter.

 

 

Jade Lizardid, Peru 

 

40,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 04.

 

 

Ser ind bag facaden. Bruges til meditation og til at rense chakraerne. Opmuntrer til at leve sundt og til at opnå et fejlfrit helbred. Symboliserer den varme og evighed som solen repræsenterer. Giver erindringer om de bedste minder om kærlighed og venskaber

 

 

Jade smør 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 05.

Samler:

Smør jade står for livsglæde. Kan forene og bringe enighed. Glimrende til afslapning. Jade blev i Maya kulturen brugt til at bringe fred og anvendt i mange ceremonielle sammenhænge. Anvendes også mod tungsind og til at bringe glæde tilbage til livet.

 

 

Jade Wyoming 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 06.

 

Hjælper på uorden og forstyrrelser i kroppen og de følelsesmæssige aspekter. Giver afklaring ved at rette energierne mod de steder, der er nødvendige. Forstærker de meditative kræfter. Anvendes til at afklare chakraer generelt og til at stimulere kronechakraet i særdeleshed.

 

 

Jaspis Breccie

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 07.

Ledetråd:

Har stærke helbredende kræfter og skaber forbindelse mellem chakraerne. ”Jeg er i balance og kan klare alle opgaver”. Den er god i perioder med stress og jag, idet den giver ro og overblik. Sammen med girasole kvarts for at få lyst til og troen på at kunne komme videre.

 

 

Jaspis Leopard 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 08.

 

Giver beslutsomhed og målrettethed. Løsner op for fastlåste situationer, fokuserer på sagens kerne og går efter målet.

 

 

Jaspis rød 

 

20,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 09.

Retfærdighed:

Hjælper dig med at komme over uretfærdighed, og med at rette fejl og misforståelser. Hjælper dig i farlige situationer. Kan gengive en drøm, og hjælper dig med at huske ting fra drømme, som har betydning for dit liv.

 

 

Jaspis Øje grå 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 10.

 

Giver velbehag i dagligdagen, afstresser og beroliger. Skærper opmærksomhed og øger interessen for det andre siger. En god energisamler. Giver anerkendelse og klarhed.

 

 

Jordbær kvarts 

 

30,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SJ 11.

 

Årsag og virkning:

Aktiverer den feminine side, også hos mænd, og udstråler en blid og stærk kærlighedsenergi. ”Alt i mit liv er kærlighed”. Sætter dig i stand til at handle ud fra kærlighed, og din indre stemme. Stimulerer de sensitive sider. Kan give en euforisk rejse til livets centrum i universet og fylde en med ægte kærlighed

 

 

Jordnøddetræ 

 

40,00 kr. pr. stk.


Bestil: SJ 12.

 

Stenen er god til at fjerne de små irritationsmomenter. Bruges efter alvorlig og kritisk sygdom. ”Jeg er min egen styrke.” Anvendes som eliksir til behandling af hud, og som shampoo til at give håret styrke og glans.

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å