Sten og Krystaller: T

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å 

 

 

Tigerjern 

 

15,00 kr. pr. stk

 

 

 

 

 

Bestil: ST 01.

 

Beskyttelse

Styrke, balance, vitalitet er nøgleord for tigerjern. God til at hjælpe ved kreative udfoldelser. Giver de kunstneriske evner et løft og et skub fremad.

 

 

Tigerøje 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: ST 02.

 

Samler og forener solen og jordens energier. God til at samler spredte og detaljerede informationer. Er i harmoni med jorden, giver stabilitet og drivkraft.

 

 

Turkis stabiliseret

 

30,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: ST 03.

 

En af de vigtigste sten, når det drejer sig om healing. Den afgiver en renset energi og fjerner negativitet. Har også egenskaber, der beskytter og anvendes til miljøbeskyttelse. Giver fred og ro i sindet. Guider gennem det ukendte, og beskytter og styrker ens uafhængighed. Beskytter mod uheld.

 

 

Turmalin sort 

 

20,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: ST 04.

 

Beskyttelse.

Styrker velvære. Forener både praktisk arbejde og kreativ tankegang. Beskytter mod radioaktivitet. ”Alt hvad jeg skaber, skyldes mig selv.” Beskytter mod såvel onde ånder som mod de rent fysiske påvirkninger, der kan være skadelige.

 

 

Turmalin vandmelon 

 

60,00 kr. pr. stk.


Bestil: ST 05.

 

Forstærker forstand, sjæl og krop. Hjælper med at kunne forstå nutiden ved at kende fortiden og se ind i fremtiden. Giver kreativitet og styrker iagttagelsesevnen. Turmalin er rig på mineraler og er god leder af energier, der gør den til en dynamisk, opbyggende og elsket healingssten.

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å