Sten og Krystaller: O

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å 

 

Obsidian snefnug 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 01.

 

Renhed:

Afbalancerer kroppen, renser krop og sind. Giver mulighed for at opnå sindsro gennem meditation og isolation. Ser de unødvendige ting der danner mønstre i ens liv, og udtænker ny levevis

.

 

 

Okse øje 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 02.

Sikkerhed.

Okseøje er god til at formilde og berolige. Giver klarhed og overblik. ”Alt hvad jeg ønsker, kan jeg få”. Øger evnen til at kunne fokusere og skelne væsentligt fra uvæsentligt. Hjælper med at finde et sikkert og trygt tilflugtssted, når der er mest behov for det.

 

 

Onyx marmor stribet. 

 

30,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 03.

 

Med onyx marmor kan man blive herre over sin egen fremtid. Den skærper sanserne, instinktet og hjælper os til at se og følge vejledningen. Afbalancerer de maskuline og de feminine sider. Onyx får os til at se dobbeltheden i vores natur og forener yin og yang til et hele. Giver et indblik i hvad der ligger bag alting. Energierne øges sammen med snekvarts og rhodonit.

 

 

Opal ild boulder 

 

100,00 kr. / stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 04.

 

Glæden ved livet.

Hjælper hvor der sker store forandringer og omvæltninger. Giver livsmod og livslyst. Bringer livsglæde og styrker fantasien. Bruges som drømmesten og anvendes til drømmesyn. Hjælper os med at leve her og nu. Giver en god følelse af kroppen.

 

 

Opal grøn 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 05.

Happy dreams.

En god hjælp hvor der kræves mange forberedelser og omhyggelig planlægning. Opalen er meget koncentreret i sine energier. Giver ro og afslapning. Løser problemer i drømme og under dagdrømme.

 

 

Opal pink 

 

60,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 06.

Fornyelse.

Lærer os om kærlighed og ikke vold. Giver næring til alle former for fremskridt. Giver indsigt i psykiske spørgsmål og renser sindet og hjertet. Opalen er også en spirituel sten, der aktiverer den indre healing på følelser, ånd, intellekt og på fysikken.

 

 

Orthoceras 

 

40,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SO 07.

Højner og supplerer dine færdigheder i forretninger. Hjælper dig med at øge kvaliteten af dit arbejde. Frigør dig for fordomme og gamle myter og åbner i stedet op for de nye impulser og de nyskabende kræfter der frigøres.

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å