Sten og Krystaller: G

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å 

 

 

Glaukophan

 

60,00 kr. pr. stk.

:

.

 

 

Goshenit

 

72,00 kr. pr. gram.

 

Sandhed:

Bringer en imod en tilstand, hvor der er overflod og velbefindende. Kreativitet, originalitet og æstetik. Giver fatning og selvkontrol. Lærer os, at udnytte de ting vi oplever, til at kunne opnå et bedre liv. Åbner kronechakraet for kærlighed og venskabelighed.

 

 

Granat

 

60,00 kr. pr. stk.

Majestæt sten:

Giver beskyttelse, ro og livskraft. Hjælper dig med at huske drømme. Yder retfærdighed i tale og støtte i handling. Giver en energi, der er forudbestemt til at afhjælpe kaos, splittelse og opløsning. Udsender en energi, der stabiliserer og bringer orden i det fysiske, følelsesmæssige og åndelige system.

 

 

Granat grøn 

 

30,00 kr. pr. stk.

 

Skæbnesten:

Helbred og sundhed. Giver balance i Kundalini energierne. Engagement i alle livets aspekter. Virker stimulerende på lysten til at lære og opnå viden. Har indflydelse på de nedbrydende kræfter og forebygger mod kaos.

 

 

Guldsten 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

Goldstone:

Selv om stenen er fremstillet, er den god at have i hånden. Bearbejder negative tanker. Arbejder med depressioner, lysner sindet op og giver glæde. Rigdom både fysisk og i sjælen. Giver ro og harmoni. God ved indlærings-vanskeligheder.

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å