Sten og Krystaller: U

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å 

 

 

Unakit 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SU 01.

 

Går i dybden i det fysiske og undersøger symptomer for sygdomme, for at finde årsagen og kunne stille en diagnose. Giver en større bevidsthed om nuet. Afbalancerer følelser og krop.

 

 

Vanadinit matrix 

 

60,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SV 01.

 

Giver forbindelse mellem tanker og intelligens. Kan skabe et tomrum i tankerne, der kan være gavnlig i en meditation. Med vanadinit kan man vælge, om man vil spare på sin energi eller på sine penge. Giver orden på tilværelsen, og kan definere ens mål, så disse kan nås.

 

 

Wagnerit

 

120,00 kr. / stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SW 01.

 

Bevægelse.

Humor, godt humør og latter. En sten for gymnaster og akrobater. Også en sten der signalerer kærlighed. Wagnerit hjælper med at holde humøret oppe. Giver ærlighed, respekt og mod til at vise sine ægte følelser i kærlighed.

 

 

Wismut 

 

10,00 kr. / gram.

 

 

 

 

 

Bestil: SW 02.

Klarhed.

Giver en befriende og næsten barnlig utvunget naturlighed, der gør livet lettere og sjovere at leve. Fremmer venskaber og er god til at skabe socialt sammenhold. Giver frihed og uafhængighed der kan betyder at nye mål kan nås.

 

 

Wulfenit brun 

 

30,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SW 03.

Hjælper os med at acceptere, at der findes negative kræfter som blokerer for ens udvikling. Først derefter kan den videre udvikling fortsætte. Giver beskyttelse. Wulfenit tillader at gennemføre overgangen fra det fysiske til det psykiske plan til egen fordel og på rekordtid.

 

 

Zoisit 

 

60,00 kr. pr. stk.


Bestil: SZ 01.

Mod dovenskab og driveri. Indeholder og afgiver positiv energi, der fjerner ethvert tegn på ugidelighed. Nedbryder og omdanner negativ energi til et positivt kraftfelt, der er større end det oprindelige negative felt. Giver direkte mental forbindelse til de himmelske breddegrader.

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å