Sten og Krystaller: H

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å 

 

 

Heliotrop 

 

20,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SH 01.

 

Mod:

At leve nu og her. Til at forny de fysiske, følelsesmæssige og psykiske energier. Ligeledes for nye venskaber og andre forbindelser. Viser vejen til uselviskhed og idealisme. Øger evnerne, kreativiteten og giver beslutningsdygtighed. God at bruge sammen med herkimer diamant ved et nyt stævnemøde.

 

 

Herkimer Diamant

 

80,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SH 02.

Afslapning

Bringer en i balance og harmoni med sig selv, med en anden person, en virksomhed eller med naturen. “Jeg forstår alt”. Bærer flere personer en herkimer diamant vil de være særlig afstemte ogi harmoni med hinanden. Beskytter mod stråling. Bruges tilafspænding og til beroligelse af krop og sjæl.

 

 

Hessonit orange

 

40,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SH 03.

 

Foruden egenskaber som fra granater, kan orange hessonit også hjælpe med at træffe valg om rejser. Giver indblik i hvad fremtiden vil bringe, når det drejer sig om ens egen sikkerhed og formåen. Giver ligeledes indblik i hvad der kan ske ved store forandringer og omvæltninger, og ved rejser til det ukendte.

 

 

Howlit ægte

 

40,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SH 04.

 

Modvirker egoisme, giver mod, overblik og opmærksomhed i farlige situationer. Gør sømmelighed og anstændighed til noget helt naturligt og opbygger ens karakter. En sten for god takt og tone.

 

 

Hypersten 

 

50,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: SH 05.

 

Jordforbindelse:

Den hjælper dig i den situation, som du står i lige her og nu. Styrker venskab, og hjælper med at fastholde forbindelser i forretningsøjemed. Vender sig mod diskrimination og bekæmper irritation og irrationalitet. Sammen med jordbærkvarts øges virkningen mod spændinger.

 

 

Hæmatit 

 

15,00 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Bestil: 06.

 

Blodsten:

Renser ud i tankerne. Udvikler original tankegang, og øger den tekniske viden. Opløser og ændre negativitet til universel ren kærlighed.

 

 

Hæmatit kvarts rød 

 

60,00 kr. pr. stk.


Bestil: SH 07.

 

Giver indre lykke. Styrker ønsket om at opnå fuld selvkontrol og skabe fred. Kvartsen hjælper med at tackle negative påvirkninger. Indholdet af hæmatit hjælper med at opløse alt det negative og omdanne det til ægte kærlighed

Sten A – Å.

 

A    B    C    D    E    F    G    H – I    J    K    L    M    N    O    P – Q    R    S    T    U – Å