Filosofien bag KESHA-behandlingen

Filosofien bag KESHA-behandlingen er, at en sund krop og sjæl holder sig selv rask. Alt hvad vi mennesker oplever gennem livet, ja, fra før vi bliver født, ligger gemt, men absolut ikke glemt. Ikke bare i vores bevidsthed og underbevidsthed, men også i kroppen, i vores muskler, i vores celler og i vores tanker. Vi render rundt med vor egen biologihistorie hele livet! Alt hvad vi oplever igennem livet, skal igennem vores system, og alt efter hvordan vi tackler oplevelser og livet i det hele taget, kan det efterlade en ubalance af større eller mindre karakter.

Men ikke nok med det. Ubalancer kan medføre symptomer eller smerter i kroppen andre steder, end hvor det er galt. F.eks. er det ofte set, at klienter, der klager over smerter i maven, har et andet problem, og når det problem er behandlet, forsvinder smerterne i maven.

Derfor er det vigtigt, at uanset hvad klienten kommer med, så får klienten en holistisk behandling, hvor det er hele mennesket, der rettes op fysisk som psykisk.

KESHA-metoden bygger ikke kun på nogle fysiske behandlingsmetoder, men vi skal også lære at kunne mærke, hvor der er noget galt hos klienten. Så for at kunne hjælpe bedst muligt, er det vigtigt, at vi kan gøre brug af flere behandlingsteknikker. Jo mere vi kan, jo bedre vil vi være i stand til at hjælpe vore klienter.

Oplever vi mennesker noget som måske ikke er så rart, så kan det efterlade en fysisk og/eller psykisk blokering i vores system, som vi har svært ved at komme af med, og det er det, vi skal være i stand til at hjælpe med. Ved hjælp af SR skal vi kunne ”se” hvor vores klient har blokering eller ondt i livet og hvorfor, og dermed ved vi hvad, og hvordan vi skal behandle.

I øvrigt har mennesker, der har det dårligt psykisk, ikke brug for at blive ved med at sidde og fortælle om, hvor dårligt de har det, eller hvor længe de har haft det så dårligt. De har brug for at komme videre og ikke skulle sidde og holde sig selv i de dårlige tanker og energier. Dårlige tanker og oplevelser er dem, der holder sig længst i vores system. De laver en blokering og næste gang der kommer en dårlig oplevelse, bliver denne blokering forstærket. Og det siger sig selv, at er der noget, der hober sig op, vil der til sidst ikke være plads til mere ophobning, og så vil det videre til noget andet. Det kan i værste fald være sygdom af mere eller mindre alvorlig karakter.

Men på kurset lærer vi at anvende Kinesiologi til at få kroppen i balance, hvilket både hjælper fysisk som psykisk. Efterfølgende kan anvendes SR og EMDR til bl.a.. at fjerne stress, trauma, fobier, ændre de negative tanker m.m.

Vi skal også lære at se og mærke Aura, og derved finde ud af, hvor vi skal sætte ind, samt lære om Chakrafarver og deres betydning. Samtidig skal vi lære at kunne ”se” chakrafarverne, når vi behandler vores klienter, og på den måde finde ud af, hvad der påvirker og belaster vores klienter, så det gør dem ”syge”.

Endelig skal vi lære at bruge Healingsenergierne til at forstærke behandlingen enten generelt eller mere målrettet, samt lære hvordan man beskytter sig selv imod klientens ubalancer og ”skavanker”.

Med andre ord, så skal vi lære at rette op på en krop både fysisk og psykisk, og en krop og sjæl i balance er et liv i balance, og KESHA behandlinger skaber bl.a. livsglæde og livskvalitet, samt bringer selvtillid tilbage til klienten.

Dette er kun de overordnede ting i KESHA behandlingen, men det er dog det KESHA er bygget op omkring. Men skulle der være nogen tvivl, eller bare uddybende spørgsmål, så står jeg gerne til rådighed for yderligere information. Så bare ring.