Mere om Håndlæsning.

 

Kiromanti eller som vi kender det, håndlæsning, kan føres tilbage i oldtiden, hvor den menes at være praktiseret i Kina og Indien for omkring 2000 f.kr. Fra Østen bredte kiromantien sig til oldtidens Grækenland, og herfra videre til Romerriget, og derfra videre til resten af Europa. Julius Cæsar og kejser Augustus siges at have haft et godt og grundigt kendskab til håndlæsningens kunst.

 

Håndlæsningen forsvinder næsten sporløst for en tid på grund af kirkens forfølgelser, men bliver bragt til live igen omkring 1800’tallet. På det her tidspunkt begynder håndlæsningen at blive brugt som underholdning i de finere kredse, men sigøjnerne hjælper dog med at skabe interesse omkring emnet blandt almene mennesker.

 

Som barn syntes jeg det var fantastisk spændende når nogen af de voksne fik læst i deres hænder eller fik lagt en stjerne med ganske almindelige spillekort. Jeg har så selv som voksen taget en uddannelse indenfor håndlæsning, og det har bestemt ikke gjort den mindre spændende. Tværtimod!

 

Når der kommer en klient til mig for at få læst hænder, så får jeg dem altid til at lave en ”blindtegning” af deres hånd. Den blindtegning fortæller, hvordan de har det her og nu, og hvordan de kan komme videre i livet. Derefter begynder jeg på selve håndlæsningen. Den starter med, at klienten lægger begge hænder ind på bordet med håndryggen op, og jeg starter med at læse håndryggen.

 

Klienten skal kunne genkende det, de får at vide her, og først derefter går jeg ind i hænderne og læser. Hænderne vil så gerne fortælle, og de lyver aldrig. I håndfladerne åbner der sig en hel historie for denne person, men kun hvad hænderne vil fortælle. Det kan være lige fra helbred til hvor de er på vej hen, og hvor deres energi ligger. Meget spændende og altid givende.