Mere om KESHA.

 

KESHA er en holistisk behandlingsform, som er blevet til gennem snart 30 år som alternativ behandler. Behandlingsformen kombinerer viden erhvervet igennem mange kurser og uddannelser, og mange års praktisk erfaring. Derfor bliver mange forskellige teknikker taget i brug ved en KESHA behandling. Min KESHA behandling starter faktisk allerede under den indledende samtale med klienten, hvor jeg benytter mig af teknikker, som jeg lærte under mit kursus som trancehealer hos Steven Upton. Her lærte vi, hvordan man ”mærker” klientens krop og dermed finder nogle af de problemer klienten kommer med. Derefter går jeg altid i gang med at afbalancere klienten med en Kinesiologisk afbalancering af kroppen med berøring af akupunkturpunkter og meridianer. For en sund krop i balance er en krop, der kan hjælpe sig selv, og det gælder både fysisk som psykisk.

 

Herefter bruger jeg SR (Stress Release), for at få klienten både til at se, men også til at ændre på nogle negative tanker. Her er det også et vigtigt redskab at kende til chakra og farver, for at finde ud af hvordan et problem belaster en klient, samt hvordan og hvor meget. Det er også her jeg evt. gør brug af nogle af de redskaber jeg erhvervede mig gennem et år med det Engelske medie Billy Cook. Med ”mind to mind” ændrer jeg her de negative tanker, dårligt selvværd, frygt og angst eller en depression.

 

Healing bliver også anvendt i større eller mindre omfang, alt efter hvad jeg finder er nødvendigt.

 

Kommer der en klient med en fobi, eller som har svært ved at slippe nogle belastende tanker, så anvender jeg EMDR ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing ). Det er en helt fantastisk måde at ændre en negativ tankevirksomhed til en positiv tankevirksomhed. Bærer klienten rundt på en sorg over en afdød, og det kan være fordi de aldrig fik sagt ordentlig farvel, eller fordi den afdøde har efterladt et helt ubærligt tomrum hos klienten. Så hjælper jeg dem til at få sagt ordentlig farvel, og det er, så klienten faktisk oplever både at mærke og evt. se det menneske, der er gået over på den anden side. Mange gange kan en afdød belaste et menneske i rigtig mange år, og så er det godt, at de oplever at deres kære faktisk har det godt, så de selv kan komme videre med deres liv. For at kunne hjælpe bedst mulig, bliver alt hvad jeg gennem tiden har lært, taget i brug.